Pandhuan kanggo Taman Tema Paling apik ing Amerika Serikat

Dianyari ing Jul 07, 2024 | Visa AS online

Yen sampeyan arep ngunjungi Amerika Serikat, salah sijine alasan sing bisa ditindakake yaiku kanggo nyekseni kesenengan tanpa wates ing sawetara taman hiburan sing paling apik ing donya.

Adhedhasar babagan fantasi dongeng lan momen magis saka sawetara film Hollywood sing paling apik, taman ing Amerika minangka salah sawijining fitur sing paling unik ing negara iki, sing mbokmenawa ora ditemokake ing ngendi wae ing donya.

Ajak kulawarga menyang trip kanggo ngelingi njelajah momen gaib ing sawetara taman tema paling apik ing donya ing AS.

Universal Studios Florida

Taman tema apik liyane sing dilakokno dening NBCUniversal, taman tema iki ing Florida utamane adhedhasar film, televisi lan aspek saka industri hiburan Hollywood.

Nampilake macem-macem wahana bertema saka sawetara film Hollywood sing paling disenengi ing kabeh wektu, saliyane akeh pertunjukan langsung, area komersial lan atraksi liyane, Universal Studio Florida mesthi patut dikunjungi kanggo nyekseni taman paling apik ing Amerika.

Kapuloan Petualangan Universal

Theme park dumunung ing sadawane citywalk Orlando, Florida, kene sampeyan bakal nemokake replika enchanting saka sawetara saka kedaton apik, agawé tema nitih, kéwan lan karakter saka Fantasi teka kanggo urip. Karakter favorit saka Hollywood bakal urip kanthi akeh atraksi lan wilayah ing taman adhedhasar tema bioskop.

Numpak sing nyenengake kaya Donya Wisaya Harry Potter sekolah rahasia ilmu sihir lan wizardry, kulo liwat Hogwarts express lan Jurassic donya adhedhasar nitih agawé nemen sawetara saka wisata kang narik kawigaten ewu pengunjung kanggo taman tema iki saka Amerika.

Dollywood, Tennessee

Salah sawijining taman hiburan kulawarga paling dhuwur ing Amerika Serikat lan dumunung ing pucuk gunung Great Smoky. Salah sawijining fitur unik saka atraksi paling gedhe ing Tennessee iki yaiku taman sing nampilake kerajinan lan budaya tradisional saka wilayah Pegunungan Smoky.

Panggonan iki dadi situs saka sawetara konser lan musicals saben taun, ing tengah-tengah sawetara saka taman tema paling apik lan atraksi. Panggonan deso iki resonates ing tingkat temen beda utamané nalika Natal lan mangsa preian.

READ MORE:
Omah kanggo luwih saka patang atus taman nasional sing nyebar ing sèket negara, ora ana dhaptar sing nyebutake taman paling nggumunake ing Amerika Serikat sing bisa rampung. Sinau babagan wong-wong mau ing Pandhuan Wisata Taman Nasional sing misuwur ing AS

Taman Luna, Brooklyn

Dijenengi sawise 1903 Luna Park of Brooklyn, taman iki dumunung ing pulo Coney ing kutha New York. Panggonan kasebut uga dibangun ing situs taman hiburan Astroland taun 1962. Salah sawijining tujuan sing nyenengake ing New York City, taman hiburan iki nduweni coaster sing nyenengake, tunggangan karnaval lan akeh atraksi gaya kulawarga. Gampang iki bisa dadi salah sawijining papan ing Brooklyn kanthi nyenengake kanggo bocah lan wong diwasa.

Taman Petualangan Disney California

Dumunung ing Disneyland Resort ing Anaheim, California, iki minangka papan ing ngendi sampeyan bakal bisa ndeleng pahlawan lan karakter Disney, Pixar lan Marvel Studio sing paling disenengi. Kanthi atraksi inovatif, macem-macem opsi dining lan konser urip, taman iku salah siji saka taman tema paling kerep dibukak ing California.

Dipérang dadi 8 tanah tema, ing taman kalebu Pier Pixar sange nampilake kabeh film utama sing diprodhuksi dening studio Pixar Animation.

Cedar Point

Dumunung ing Ohio, ing semenanjung Lake Erie, taman hiburan iki minangka salah sawijining taman hiburan paling tuwa ing Amerika Serikat. Diduweni lan dilakokno dening rantai taman hiburan Cedar Fair, taman iki wis tekan akeh tonggak sejarah kanggo coaster sing misuwur, kalebu menang gelar liyane sajrone pirang-pirang taun, salah sijine yaiku Taman Hiburan Paling Apik ing jagad iki!

Knott Semono uga Sindhunata Farm

Taman tema liyane sing misuwur ing California, saiki Knott Berry's Farm minangka taman hiburan sing misuwur ing donya ing Buena Park, kanthi papan asli sing dikembangake saka peternakan berry dadi tujuan taman tema kulawarga sing gedhe sing saiki kita deleng. Kanthi pesona kuno, taman kasebut sejatine wiwit atusan taun!

Kanthi atraksi lan hiburan kanggo kabeh umur, sampeyan bakal entuk vibes California sing paling apik, sing uga dadi taman tema pisanan ing kutha. Panggonan iki diwiwiti ing taun 1920-an minangka berrystand pinggir dalan, lan banjur dikembangake dadi taman hiburan modern. Dina iki, papan iki gumunggung karo pengunjung lan ora diragukan minangka salah sawijining obyek wisata sing kudu dikunjungi ing California.

Taman Kraton Sihir

Taman iki diwakili dening Kastil Cinderella, sing diilhami saka kastil dongeng sing katon ing film 1950.

Dumunung ing Walt Disney World Resort, taman hiburan sing apik iki nyebar ing enem tanah tema sing beda. Darmabakti kanggo dongeng lan karakter Disney, atraksi utama taman iki adhedhasar ing Disneyland Park, Anaheim, California, Pusat taman punika enchanting. Kastil Cinderella karo akeh atraksi karakter Disney dumunung ing saindhenging panggonan. Daya tarik narik ati saka panggonan iki ndadekake Taman hiburan sing paling kerep dibukak ing Amerika.

Disney's Animal Kingdom

Taman tema zoologi ing Walt Disney World Resort, Florida, atraksi paling misuwur ing taman kasebut kalebu Pandora- saka. Donya Avatar. Tema utama taman kasebut adhedhasar nuduhake lingkungan alam lan konservasi kewan, lan dianggep minangka taman hiburan paling gedhe ing donya. Omah kanggo luwih saka 2,000 kewan sing manggon ing saindenging Disney World, taman iki unik amarga atraksi alam, tunggangan sing nyenengake, ketemu kewan lan safari, kabeh bebarengan ing sak panggonan!

Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood Universal Studios Hollywood minangka studio film lan taman tema ing wilayah Lembah San Fernando ing Los Angeles County, California

Sawijining studio film lan taman tema ing Los Angeles County, California, taman iki adhedhasar tema bioskop Hollywood. Dikenal minangka Ibukutha hiburan Los Angeles, Theme park biyen digawe kanggo menehi demo lengkap saka Universal Studios set.

Salah sawijining studio film Hollywood paling tuwa sing isih digunakake, mayoritas wilayah taman kasebut ana ing pulo kabupaten sing diarani Universal City. Area tema paling gedhe lan paling kerep dibukak taman, ing Donya Wisaya Harry Potter fitur nitih tema, tiron saka kastil Hogwarts lan akeh peraga saka franchise film blockbuster.

READ MORE:
Los Angeles aka City of Angles minangka kutha paling gedhe ing California lan kutha paling gedhe nomer loro ing Amerika Serikat, pusat industri film lan hiburan negara, omah HollyWood lan salah sawijining kutha sing paling disenengi kanggo wong-wong sing lelungan menyang AS kanggo pisanan. wektu. Ngerteni luwih akeh ing Kudu Waca Lokasi ing Los Angeles

READ MORE:
Yen sampeyan kepengin weruh luwih akeh babagan masa lalu AS, mula sampeyan kudu ngunjungi museum ing macem-macem kutha lan entuk kawruh luwih akeh babagan eksistensi sing kepungkur. Waca liyane ing Pandhuan kanggo Museum paling apik ing Amerika Serikat


Aplikasi Visa AS ESTA minangka ijin lelungan online kanggo ngunjungi AS sajrone 90 dina lan ngunjungi taman hiburan sing apik tenan ing Amerika Serikat.

warga Ceko, Warga Walanda, Warga Australia, Lan Warga Selandia Baru bisa nglamar online kanggo Visa AS Online.